Koncert festiv per femije ne sheshin Nene Tereza

Koncert festiv per femije ne sheshin 'Nene Tereza'
Në datën 21 mars, ora 11:30, në sheshin “Nënë Tereza”, para Akademisë së Arteve në Tiranë, nxënësit e shkollës franko-shqiptare “Viktor Hygo” në kryeqytet do të japin një koncert festiv me këngë, valle dhe ë. poezi të autorëve francez Koncerti i titulluar “Daullet e Paqes” jepet në kuadër të “Ditës Botërore të Poezisë për Fëmijë” dhe Ditës së Frankofonisë.

Gjatë këtij aktiviteti nxënësit e shkollës franko-shqiptare “Viktor Hygo” do të interpretojnë në frëngjisht valle, kënge dhe poezi. Vitin e kaluar, më shumë se 1 milion fëmijë në Europë dhe në të gjithë botën i ranë tambureve të paqes në sheshet qendrore të qyteteve dhe fshatrave të tyre për të shprehur dëshirën e madhe për një botë pa dhimbje, larg krizës globale dhe në paqe. Ky aktivitet organizohet në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës dhe Ambasadën Franceze në Tiranë

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama