Ja si ngacmohet seksualisht nje vajze ne Prishtine

Ja si ngacmohet seksualisht nje vajze ne Prishtine

Një video e xhiruar në Prishtinë, vërteton më së miri se ligji kundër ngacmimit seksual shkelet çdo ditë.  Videoja është bërë nga nisma “Take Back the Night”, dhe tregon se si në  kryeqytetin e Kosovës,  një femër merr së paku 50 ngacmime banale për një ditë. Videoja është e shoqëruar edhe me titra, që tregojnë banalitetin dhe fjalët e ulëta që shoqërojnë vajzën gjatë ecjes së saj në Prishtinë.

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama