Ja kush eshte puna me e veshtire ne bote

Ja kush eshte puna me e veshtire ne bote

Drejtor i Operacioneve, kjo është puna e cila konsiderohet më e vështira në botë. 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, në punë gjatë Krishtëlindjeve dhe Vitit të Ri, në humor gjatë gjithë kohës dhe mbi të gjitha e pa paguar. A jeni në gjëndje të bëni ? Ndoshta ju duket një çmenduri pasi askush nuk do të dëshironte të rraskapitej dhe të mos paguhej. Por në botë janë me miliarda persona që e bëjnë këtë dhe madje shpesh herë me pasion…

 

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama