I porsalinduri nuk pranon ta shkepusin nga nena

I porsalinduri 'nuk pranon' ta shkepusin nga nena

Një video e adhurueshme ka kapur momentet e para të ardhjes në jetë të një fëmije teksa kapet pas fytyrës dhe qafës së nënës së tij dhe bërtet me të madhe sa herë që përpiqen ta largojnë prej saj. I porsalinduri, i cili ka ardhur ne jetë me prej cezariane, refuzon të largohet nga nëna, pranë të cilës e çojnë për të krijuar kontaktin e parë me lëkurën. Sapo infermieria përpiqet ta shkëpusë prej andej për ta larë, foshnja qan edhe më shumë dhe nuk pushon deri në momentin që e kthejnë sërish pranë nënës.

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama