Grate rrahin burrat ne rruge por askush nuk nderhyn

Grate rrahin burrat ne rruge, por askush nuk nderhyn

Një eksperiment social i zhvilluar kohët e fundit ka treguar një neglizhencë të madhë të kalimtarëve përballë disa rasteve kur gratë dhunojnë burrat. Forma e dhunës, goditjet dhe ulërimat e sharjet, janë po aq të ashpra sa ato që mobilizojnë qytetarët kundër dhunës kur ajo bëhet ndaj grave në të njëjtin rast. Organziatorët e eksperimentit në slloganin e tyre, mbajnë të shkruar: “Dhuna është dhunë. Pjesa ‘familjare’ nuk ka fare rëndësi”.

 

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama