Frutat e Detit me Spageti

Frutat e Detit me Spageti
Ne spageti pasi i kemi zier frutat e detit, ne tigan ngrohim vajin e ullirit me pak hudhra,kripe, piper, pak domate dhe pastaj hedhim frutat e detit, i kaperdisim se bashku per disa minuta dhe spageti i zier i hedhim ne tigan me pergatitjen e bere, i leme se bashku per disa minuta dhe i kemi gati per servirje...

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama