Fiton 15 milione dollare dhe nuk gezon aspak

Fiton 15 milione dollare dhe nuk gezon aspak

Daniel Colman, një lojtar pokeri profesionist, ka arritur të fitojë plot 15 milionë dollarë, por për çudinë e të gjithëve ai nuk ka gëzuar aspak, përkundrazi, u duk sikur u mërzit. Loja e pokerit në të cilën Daniel Colman doli fitues, u transmetua drejtpërdrejt në një kanal televiziv amerikan, ndërkohë që të gjithë u habitën për mënyrën e reagimit të fituesit. Colman, në momentin e fitores të jepte idenë sikur do nisej për në funeral, ndërkohë që për të ishte momenti më i mirë i jetës. Sipas psikologëve amerikanë, ky reagim vjen si pasojë e emocioneve tepër të mëdha të momentit të cilat e bllokuan të gëzonte.

 

 

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama