Sokol ANGJELI

Sokol ANGJELI
Aktor

Kreu studimet e larta ne Degen e Artit Skenik ne Akademine e Arteve dhe u diplomua si Aktor. Nga 1977 dhe ne vazhdim eshte aktor ne Teatrin Kombetar . Disa nga rolet ne teater jane : “Vershimet Pranverore”, “Tragjedia”, “E fundit Edeas”, “Ne katin e dyte eshte parajsa”, “Mysafiri i Mallkuar”, “Korbi i bardhe”, “Rreshajat”, “Karnavalet e Korces”, “Franku i V”,”Armiku i Popullit”, “Fishkellime ne erresire”.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama