Ekspozite historike ne Muzeun e Oreve

Ekspozite historike ne Muzeun e Oreve
Në Muzeun e Orëve pranë kompleksit të sahatit në qendër të Tiranës është hapur një ekspozitë fotografike mbi traditat tiranase dhe figurat më përfaqësuese të tyre, historinë dhe kulturën e qytetit. Ekspozita do të qëndrojë e hapur për tre muaj. Hyrja është e lirë. Ekspozita është e hapur të hënave dhe të enjteve nga ora 9:00 - 13:00, kurse të enjteve është e hapur edhe pasdite nga ora 16:00 - 18:00.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama