Djali qe nuk u frymezua kurre nga babai i tij... derisa zbuloi sekretin e tij te madh

Djali qe nuk u frymezua kurre nga babai i tij... derisa zbuloi sekretin e tij te madh

Nuk duhen vetëm shtatë minuta për të na bërë të vlerësojmë atë që prindërit tanë bëjnë për ne, mirëpo ne kemi gjetur një video që zgjat kaq pak, me një domethënie të madhe. Klipi më poshtë është bërë nga Viddsee, një kompani në Azi, e cila krijon dhe shpërndan filma të shkurtër, por me mesazhe të fuqishme. Në një video, të titulluar “Dhurata”, një djalë ndihet i neglizhuar nga babai i tij, gjatë gjithë fëmijërisë së tij. Por kur ai rritet, mëson se fasada e ftohtë e babait të tij fshihte një brendësi të butë. Një kujtesë e thjeshtë që mos ta gjykojmë librin, babain në këtë rast, nga kopertina.

 

 

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama