Delfinet mbrojne notarin nga sulmi i peshkaqenit

Delfinet mbrojne notarin nga sulmi i peshkaqenit

Adam Walker po mblidhte para dhe po sensibilizonte publikun që të jetë më bamirës dhe më i kujdesshëm ndaj çështjes së delfinëve duke notuar për 25.7 km në Zelandën e Re. Një peshkaqen i bardhë po notonte në një largësi jo të madhe prej tij, por pa kaluar shumë, një grup prej 10 delfinësh e rrethuan notarin duke krijuar një lloj eskorte të sigurt për të. Ai e përshkroi eksperiencën si një ëndërr të bërë realitet.

 

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama