96 vjet nga vdekja/ A u helmua Ismail Bej Vlora nga kundershtaret e tij politike?

96 vjet nga vdekja/ A u helmua Ismail Bej Vlora nga kundershtaret e tij politike?

Si sot 96 vjet më parë, krijuesi i shtetit shqiptar, Ismail Bej Vlora, ndërroi jetë në Peruxhia të Italisë. Gazetari Roland Qafoku thotë se ai është helmuar nga kundërshtarët e tij politikë. “Ismail Qemal Vlora ka vdekur si pasojë e një helmimi në ushqim nga kundërshtarët politikë, shqiptarë dhe të huaj. Nëse një ditë shteti shqiptar do investohet për të kryer një hetim special me analiza, padyshim vdekja e tij do jetë skandali më i madh dhe ngjarja më e rëndë që ka ndodhur në historinë e Shqipërisë. Nderim për burrin e shtetit më të madh që ka nxjerrë shteti shqiptar”, shkruan Qafoku.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama