2-vjecarja shikon martesen e prinderve dhe...shperthen ne lot!

2-vjecarja, shikon martesen e prinderve dhe...shperthen ne lot!

Në video shohim një vogëlushe 2-vjeçare, e cila përlotet teksa shikon momente nga dasma e prindërve të saj. Por, kur pjesë e këtij momenti të veçantë iu bashkëngjit edhe muzika shoqëruese, atëherë për vogëlushen kjo ishte e tepër dhe nuk mundi t’i fshihej këtij momenti tashmë të regjistruar, duke mos i mbajtur dot lotët.

 

Nga videoja ajo përcjell një emocion të fuqishëm...

A thua se kupton dhe ndien si një e rritur momentet magjike të përjetimit të martesës së dy prindërve të saj?!  E megjithatë, videoja ka marrë 130 000 shikime, dhe është komentuar shumë. “Kjo është gjëja më e admirueshme që kam parë ndonjëherë", - shkruhej në një nga komentet.

 

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama