Si te zgjidhni nje model flokesh qe shkon me fytyren tuaj

Si te zgjidhni nje model flokesh qe shkon me fytyren tuaj
Fytyre e rrumbullaket- Nese i mbani floket me vije ne ane fytyra juaj do te duket me e holle dhe me e gjate.

Fytyre e holle- Kacurrelat apo volumi anash fytyres do ti jape nje forme me te gjere nje fytyre te holle.

Hund e madhe- Floket e leshuara mbi fytyren e bejne me pak te dukshme hunden e madhe.

Tipare te mprehta- Floket me onde ose kacurrela i japin nje pamje me te bute nje fytyre me molleza te theksuara.

Balle i madh - Baluket mbi balle ndihmojne per ti dhene nje pamje me te rregullt nje fytyre me balle te madh.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama