7 mrekullit e Botes

7  mrekullit e Botes

Machu Picchu (1460-1470), Peru
Petra (9 B.C. - 40 A.D.), Jordani


Taj Mahal (1630 A.D.) Agra, Indi


Piramida e Chichén Itzá (para 800 P.V. ) Yucatan Peninsula, Meksike


Krishti Redeemer (1931) Rio de Zhanier, Brazil


Colosseumi (70 - 82 P.V.) Rome, Itali 
 


Murri i Madh Kinez (220 P.K dhe 1368 - 1644 P.V.)
Artikujt e fundit


Reklama

Reklama