Festa Pavarësisë së Kosovës

Festa Pavarësisë së Kosovës

  • Gëzuar Kosove, sot dy vjetori i pavarësisë

    Kosova feston sot dy vjetorin e shpalljes së pavarësisë. Në të gjitha rrugët dhe institucionet e Prishtinës valëviten flamujt e Kosovës si dhe të shteteve të tjera që e kanë njohur atë. Ditëlindjen e dytë si shtet i pavarur, e gjeti Kosovën anëtare e Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore.

  • Kosova feston dyvjetorin e pavarësisë

    Me rastin e dyvjetorit të pavarësisë, Kuvendi i Kosovës, në orën 11:00, do të mbajë sot një seancë solemne, ku me një fjalë rasti para deputetëve të vendit dhe mysafirëve të ftuar do të mbajnë: kryeparlametari Jakup Krasniqi, presidenti Fatmir Sejdiu dhe kryeministri Hashim Thaçi.

  • Sejdiu: Ne dy vjet kaluam shume sfida

    Presidenti i Kosoves, Fatmir Sejdiu deklaron se vendi i tij ne dy vjet te funksionimit ka bere maksimumin e vet. Ne nje interviste per BBC-se, kreu kosovar deklaron se jane kapercyer shume sfida dhe Kosova ka realizuar optimumin e projekteve qe ka pasur, qe te deshmoje vetveten si nje vend i qendrueshem, si nje vend qe eshte ne kerkim te vazhdueshem te ndertimit dhe te funksionimit te demokracise,

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama