Agim Doçi

Agim Doçi

Poeti i mirenjohur Agim Doci ju sjell dy prej krijimeve te tij poetike te shkruajtura ne vitin 1998. Poeti eshte nje vizitor i rregullt i Albasoul dhe se shpejti do tu sjelli krijimet me te reja te tij.
KU KEMI LERË ?!.. Elegji

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama