Banale

Kur ju të tjerët
arrini deri tek endrrat
dhe të nesërmen
i tregoni të lumtur.
Unë i jetoj endrrat e mija
bile dhe tuajat.
Padyshim që këtu
ua kam futur!..

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama