Nuk je Enderr

Pse na bën të vuajmë!?
Pse na lë pa gjumë?
Dashuria është e shenjtë
Tek ti dhe unë.

Kur më thua jam i joti
Kam frikë ta besoj.
Kur më thua: shumë të dua1
kam frikë ta dëgjoi.

nganjëherë më puth paritur
Pse më provokon?...
Ti ma di zjarrin e shpirtit
që djeg e përvëlon.

Dashuria është e çmendur
gjer në verbëri.
Dashurië është e shenjtë
gjer në Përjetësi.

dashuria i fal jetës
dhe mesnatës diell.
Dashuria u jep njerzëve
Pavdeksinë në qiell.

Dashuria fal me zemër.
Fal dhe shpirtin tim.
Dashuria nuk është endërr
Por të sjell magjinë.

Gjith botën sjell tek ti
Dashuria nuk është endërr
Ajo është magji....

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama