Tirana Kulturore 18 - 25 Shkurt 2012

Tirana Kulturore 18 - 25 Shkurt 2012

 • Muaji i Kultures Shqiperi - Kosove ne Teatrin Kombetar

  Nga Teatri Kombetar i Prishtines, me date 18 shkurt, ora 19:00 me regji te Ilir Bokshit do te jepet shfaqja, 'Nata e dymbedhjete' e Shekspirit. Ngjarjet e komedise se gjashteqintes zhvendosen ne kete cep te Ilirise se poshtme ne fund te shek. XIX.

 • 'Bogujevci' ne Galerine Kombetare te Arteve

  Ne Galerine Kombetare te Arteve u hap ekspozita pamore 'Homazhe per te gjitha Familjet dhe Viktimat e luftes', nga Fondacioni 'Bogujevci'. Ekspozita do te qendroje e hapur deri ne daten 2 mars.

 • 'Mbremje Poetike' ne Teatrin Metropol

  Ne daten 22 shkurt ora 20:00 ne sallen "Shekspir", mbremje poetike kushtuar poetit Lasgush Poradeci. Lasgush Poradeci do te jete poeti i dyte i perzgjedhur nga 'Qendra Kulturore 'Tirana' per mbremjet poetike.

 • 'Takim Historik' ne Teatrin Metropol

  Ne daten 24 shkurt ora 19:00 ne sallen "Shekspir", do te mbahet nje 'Takim historik' - Teater Dokument. Cikli 'Takim me Historine': eshte nje teater dokument i cili bazohet mbi tekste te ardhura nga dokumenta origjinale dhe personazhe te jetuar.

 • Ekspozita e Punimeve Artizanale ne Muzeun Kombeta

  Ne daten 22 deri ne daten 24 shkurt ne Muzeun Historik Kombetar do te hapet ekspozita e punimeve artizanale te grave kuksiane. eshte nje aktivitet i ASET i cili zhvillohet ne kuader te projektit 'Mbeshtetja e grave artizane per tu perfshire ne aktivitet privat si nje aktivitet i qendrueshem qe gjeneron te ardhura'.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama