Tirana Kulturore 26 Prill - 3 Maj

Tirana Kulturore 26 Prill - 3 Maj

 • 'Dashuri e hidhur' vjen ne TK

  Premiera e pjeses teatrale 'Dashuri e hidhur' e konceptuar mbi bazen e motiveve te tragjedise se njohur te Shekspirit “Romeo dhe Zhuljeta” shfaqet ne daten 29 prill, ora 20:00, ne Teatrin Kombetar ne Tirane.

 • Nje muzikant gjerman ne AAB

  Ne vijim te koncerteve per sezonin artistik janar-qershor te Orkestres Simfonike te RTSH, ne daten 22 prill, ora 19:00, ne sallen e madhe te Akademise se Arteve te Bukura (AAB) ne Tirane do te jepet nje koncert me artistin gjerman Ulrich Bachofen dhe Etleva Katroshi.

 • Kinemaja italiane ne Tirane

  Me rastin e 150 Vjetorit te Bashkimit te Italise, Instituti Italian i tek e Kultures ne Tirane, do te shfaq Akademia e Filmit dhe Multimedias 'Marubi', çdo te marte, ora 19:00, deri ne daten 21 qershor, nje cikel te titulluar e filmash italian “Italia pare permes ekranit te madh”.

 • 60 artiste ekspozojne ne Muzeun Kombetar

  Ne ambientet e Muzeut Historik Kombetar ne Tirane eshte hapur nje ekspozite e titulluar 'Pranvere Art 2011', ne te cilen kane ekspozuar punimet e tyre 60 artiste shqiptare. Ekspozita do te qendroje e hapur deri ne daten 30 prill.

 • 'Femija i padukshem' ne Metropol

  'Femija i padukshem' eshte premiera me e re e Teatrit te Metropolit per femije, e cila shfaqet per publikun e kryeqytetit çdo te shtune, ora 10:30, ne sallen 'Cehov' te ketij teatri, deri ne daten 25 qershor.

 • 'Madheria e saj Zonjush'Fantazia' zbret ne Metropol

  Teatri Metropolit shfaq cdo te diel, ora 10:30, ne sallen 'Cehov' premieren e pjeses teatrale per femije "Madheria e saj Zonjush 'Fantazia" sipas autores Albena Dimitrova, perkthyer nga Milena Selimi dhe me regji te Endri celes.

 • Teatri i Kukullave shfaq 'Kacamisri kerkon shoket'

  Teatri Kombetar per Femije do te ne datat 30 prill dhe 1 maj e shfaq' Kacamisri kerkon shoket'. Te shtunave shfaqjet fillojne ne oren 11:00, ndersa te dielave jepen dy shfaqje, pikerisht ne oren 10:30 dhe 11:30.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama