Tirana Kulturore 27 Shkurt - 6 Mars 2011

Tirana Kulturore 27 Shkurt - 6 Mars 2011

 • Opera Borana rivjen ne TOB

  9 vite më parë
  Opera 'Borana' rivjen ne TOB

  Teatri Kombetar i Operes dhe Baletit ne Tirane shfaq ne daten 27 shkurt si dhe me 1 dhe 3 mars, ora 19:00, operen 'Borana', veper e kompozitorit te njohur shqiptar Avni Mula me libret te shkrimtarit Gjergj e solistet, kori, Zheji.

 • Komedia 'Salla e banjes' ne diten e grave

  Ne datat 8 9, 10, 11 dhe 12 mars, ora 19:00, ne skenen e salles se vogel te Teatrit Kombetar ne Tirane do te ngjitet premiera e komedise franceze “Salla e banjes” te autores Astrid Veillon me regji te Inis Gjonit.

 • Kineastet shqiptare ne Arkivin e Filmit

  Arkivi Qendror Shteteror i Filmit muajin mars ia ka kushtuar veprave filmike te krijuara nga kineastet gra me rastin e 8 marsit, Dites Nderkombetare te Grave. Çdo te merkure, ora 12:00, ne sallen e kinemase te ketij institucioni, do te projektohen vepra te nje regjisoreje te caktuar.

 • Java e filmit mbi klimen ne 'TEN'

  Ne ambientet e Qendres Multimediale 'TEN', qe administrohet nga Bashkia e Tiranes, çdo te premte per kater jave me radhe Instituti Goethe ne Tirane shfaq gjashte filma e si dhe me metrazh te shkurter gjerman e mbi ndryshimin e klimes. dy shqiptar Pjesa me e madhe e filmave gjermane jane prodhuar gjate viteve te fundit.

 • Gjimnazistet ekspozojne ne TEN

  Nxenesit e shkolles se mesme te pergjithshme 'Asim Vokshi' ne Tirane kane hapur ne ambientet e Qendres se Multimediale 'TEN', qe administrohet nga Bashkia e Tiranes, ekspoziten me titull “Diktatura e perditshme - Kur nxenesit fillojne te bejne pyetje...

 • Kosovari Gjoka ekspozon ne GKA

  Deri ne daten 27 shkurt, ne Galerine Kombetare te Arteve ne Tirane, do te qendroje e hapur ekspozita vetjake e piktorit dhe grafistit kosovar Gjelosh Gjoka. Gjoka konsiderohet ne Kosove nje nder pedagoget e pare te piktures dhe si pishtari i grafikes kosovare.

 • Ekspozite fotografike per gruan

  Ne daten 8 mars, Diten Nderkombetare te Grave, do te hapet ekspozita 'Ellas, PhotoArt Project 2011'. Ketij aktiviteti i paraprin nje konkurs e me teme 'Gjendja e Gruas fotografi ne Shqiperi', organizuar nga Ambasada e Spanjes ne Shqiperi, i cili ka per synim te nxise, njohe, perhape e vleresoje fotografine artistike

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama