Tirana Kulturore 6 - 13 Shkurt 2011

Tirana Kulturore 6 - 13 Shkurt 2011

  • Liljana Cingu me perla te folklorit ne TOB

    Valltarja e njohur shqiptare Liljana Cingu do te ngjitet ne daten 8 shkurt, ora 19:00, me nje koncert recital ne skenen e Teatrit te Operes dhe Baletit ne Tirane. Ky koncert zhvillohet ne kuadrin e projektit 'Vallja ime, jeta ime' dhe ofron pjeset me te mira nga krijimtaria valltares se njohur nder vite.

  • Arti modern i Vocit ne Muzeun Kombetar

    Ne ambientet e Muzeut Historik Kombetar ne Tirane eshte hapur nje ekspozite vetjake e arteve moderne e piktorit Leonard Voci. Ne kete ekspozite, e cila do te qendroje e hapur per publikun deri ne daten 10 shkurt, Voci ka paraqitur 250 piktura te kornizuara ne tablo, por edhe shume skica si dhe materiale ne papiruse.

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama