Zhvillime te reja ne faqe

Zhvillime te reja ne faqe

Kategoria do përmbajë informacione mbi zhvillimet e reja në faqen e Shqiperia.com

  • Integrim me Mediat Sociale

    13 vite më parë
    Integrim me Mediat Sociale

    Duke perdorur te njejten teknologji te Disqus, tek Shqiperia.com kemi bere integrimin e komenteve te mediave sociale direkt me komentet e vizitoreve te faqes. Komentet lidhen me URLne qe po diskutohet dhe aktualisht permbajne informacion te grumbulluar nga

  • Pak informacion mbi fjalekalimet, sherbimin e emailit e te ngjashme

    Metoda qe perdorim per kodimin e fjalekalimeve eshte nje kombinim i metodes se gjenerimit te nje kodi hash, bashke me metoden e enkriptimit. Fjalekalimi juaj eshte i formuar nga kodi hash i fjalekalimit origjinal + nje kod i yni per te krijuar mbrojtje nivel 1 ndaj librarive me fjalekalime, plus dicka tjeter sekret qe nuk mund ta themi, por qe e ben fjalekalimin tuaj unik dhe te pamundur te thyhe

Reklama

Prona ne Tirane

Foto Flickr

Reklama