Perditesim i programit te emailit tek shqiperia.com

Perditesim i programit te emailit tek shqiperia.com
Shqiperia.com ka me shume se 2000 usera te regjistruar ne faqe dhe nder sherbimet me te perdorura te portalit tone eshte dhe emaili. Duke qene se browserat ndryshojne, teknologjite ndryshojne por dhe shijet e individeve, kemi ndermarre nje perditesim te programit te emailit tek http://posta.shqiperia.com.

Miqte qe perdorin nje email @shqiperia.com tani mund te shfrytezojne nderfaqen e re dhe mund te hapin emailet nga cdo lundrues, edhe nga ata me te veshtirest si Internet Explorer 9. Duke qene se dhe perdorimi i emailit nga celulari po shtohet cdo dite e me shume dhe nga perdoruesit shqiptar te internetit, nje kujdes po i kushtohet ne kete perditesim por dhe ne perditesimet e ardhshme.

Per te pare klientin e emailit mund te lundroni tek http://posta.shqiperia.com dhe per te krijuar nje llogari ju duhen vetem pak hapa nepermjet portes sone tek http://une.shqiperia.com/

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama