2 Nentor 2002

Që prej mëngjesit të sotëm masivi i Gështenjave në dy fshatra të Tropojës janë përfshirë nga flakët. Zjarri vijon të rrezikojë pemët në fshatrat Gri dhe Gegëhysen dhe pavarësisht përpjekjeve të banorëve të zonës ka qenë e pamundur që të shuajnë flakët.