Yuri Kim, Soreca dhe Norman vihen në lëvizje, zbulohet çfarë do të ndodhë sot në orën 15:00 në selinë e PD

1 QERSHOR 2020

Pas përfundimit të afatit të të palëve politike për të përfunduar Reformën Zgjedhore brenda 31 majit, ambasadorja amerikane Yuri Kim, ambasadori i BE Soreca dhe britaniku Duncan Norman i shkojnë në zyrë Bashës.

Takimi vjen një ditë pasi palët nuk arritën marrëveshje për Reformën Zgjedhore në Këshillin Politik. Palët u dakordësuan dhe u zotuan që ta përfundonin Reformën brenda 31 majit por tashmë pas këtij premtimi të pambajtur ndërkombëtarët janë vënë në lëvizje.

Gazeta Sot