Tjetër lëkundje tërmeti gjatë natës. EMCS tregon magnitudën dhe vendndodhjen

 8 dhjetor 2019

Një tjetër lëkundje tërmeti është regjistruar gjatë natës në vendin tonë.

Tërmeti me magnitudë prej 4.5, është regjistruar në detin Adriatik.

Sipas faqes evropiane, EMCS, lëkundja ka ndodhur në orën 00:14 minuta, rreth 42 km nga Tirana.