Tensionohet situata në kufi, emigrantët bllokojnë kamionët të kalojnë

5 PRILL 2020

Prej disa ditësh kryeministri Rama vendosi masën drastike për të bllokuar totalisht kufirin duke mos lejuar askënd që të hyjë në shtetin shqiptar.

Dhjetëra persona kanë mbetur të bllokuar në Kakavijë dhe Kapshticë pasi pala shqiptare nuk i lejon që të hyjnë në vend.

Situata në Kapshticë është tensionuar pasi emigrantët kanë bllokuar rrugën dhe nuk lejojnë as kamionët që të kalojnë.

Gazeta Sot