Të dhënat personale, Lubonja: Prokuroria të shkoj tek PS dhe të hetojë patronazhistët, jo tek Lapsi

19 Prill  2021

Analisti Fatos Lubonja  i ftuar në ‘Real Story”, e konsideroi të rëndë veprimin e prokurorisë e cila shkoi tek dera e Lapsi.al për të marrë databazën.

“Pse nuk shkon tek PS për të marrë patronazhistët, por shkon tek Lapsi.al. Prova ka dalë. Në këto kushte nuk mund të presësh të mos ketë tension”, tha Lubonja.