Shtepia e Faik Konices do Restaurohet.
Z  Ekrem Bardha ka marre persiper realizimin e restaurimit te shtepise se Faik Bej Konices ne Konice. Kryetari i bashkise eshte shprehur entuziast per restaurimin dhe pritet konfirmimi nga zyrat e Janines (nga varet qyteti i Konices).
Le te shpresojme te restaurohet kjo shtepi e cila simbas z Bardha do kthehet ne nje muze.