2 Mars 2024

Një ngjarje e rëndë ndodhi ditën e djeshme në Lushnje ku humbën jetën dy persona babë e bir.

Sot në terren kanë shkuar Inspektoriati Shteteror teknik dhe industrial, Njesia anti-eksploziv, prokurorja e Fierit, policia e Lushnjës dhe inxhinier të OShEE.

Të 4 të plagosurit në spitalin e Lushnjës janë mirë nga gjendja shëndetësore.