Shpërthen Arben Malaj:Maratonën e fiton policia e Tiranës që kap çdo plakë që shet për bukën e gojës. –

13 Tetor, 2019.

Ish-ministri i Financave Arben Malaj ka publikuar një foto në profilin e tij në Facebook.

Në foto shihet një nënë e cila po shet në një cep të rrugës, ndërkohë rreth saj janë mbledhur 5 policë.

Malaj shkruan se maratonën ndërkombëtare të Tiranës do ta fitoj me meritë policia e Tiranës sepse ajo në të qindat e sekondit arrin të kap në çdo cep të Tiranës çdo plakë që shet për bukën e gojës apo për ilacet e mbijetesës.

Miremengjesi, nje koleg me nisi kete foto. Ai vlereson se maratonen nderkombetare te Tiranes do ta fitoj me merite policia e Tiranes sepse ajo ne te qindat e sekond arrin te kap ne cdo cep te Tiranes cdo plake qe shet per buken e gojes apo per ilacet e mbijeteses. Fitorja e policise bashkiake bazohet ne stervitjen dhe rezultatet e tyre te perditshme. Cmimi moral do tju shkoj policeve fitues, ndersa cmimi 900 euro per cdo armik te kapur, mund tju shkoj shefe te tyre. Suksese te dypaleve!