Rritet sërish ndjeshëm numri i të infektuarve me COVID-19 në vend, Ministria e Shëndetësisë zbulon sa raste të reja u shënuan në 24 orët e fundit

Në përditësimin e të dhënave në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë njoftoi se janë identifikuar 21 raste të reja me koronavirus në Shqipëri.

Rastet e reja janë në Tiranë, Krujë, Mallakastër, Kamëz, Durrës dhe Shkodër.