Restaurohet “Mbledhja e Kryengjujve”. –

Përfundon puna restauruese në laboratorin e restaurimit të veprave të artit pranë DRKK – së Berat edhe për ikonën tjetër me titull : “ Mbledhja e Kryeëngjëjve” por, këtë radhë meautor: Gjergj Johan Çetiri. me nr. kartele 81, dimesioni: 97.5 x 70 cm.Kjo ikonë është marrë nga Kisha e Shën Thanasit , Karavasta,Lushnje.Para pak ditësh përfundoi nga duart e specialistit Altin Tabaku restaurimi ikonës së Kostandin Zografit dhe sot ,pas një pune intensive dhe të përditëshme prej disa muajsh, duart e arta të Milto Bibos sollën në dritë një tjetër vepër nga fondi i ateliesë .