Edi Rama Foto Ilustruese

Rama Heq mikrofonin dhe iken. Nuk ju pergjigj gjysmes se pyetjeve…
19 prill 2021
Nje interviste e nderprere ne mes nga Edi Rama gjate rregjistrimit i cili refuzoi ti pergjigjej me shume se gjysmes se pyetjeve sot paradite duke hequr mikrofonat dhe duke u larguar ne menyre te befte
Ndiqni ne oren 20.55 cfare ndodhi sot ne studion e 5 Pyetjet.

Edi Rama Foto Ilustruese

Nga Ilir Babaramo