Qendisje me motive grafike te kulteve e miteve te lashta. –

Qendisjeme fije metalike (te praruara) lare me flori ne shami koke te gruas se Kallmetit – Lezhe.
Ne nuk dime as “A” e simboleve dhe motiveve grafike te kulteve e miteve, qe gruaja e etnise tone mbante cdo dite prane vetes me qendisma po nga dora e saje.
Foto: Jaho Brahaj.