Pyetet Presidenti, – Kur do ta shpërndajë Parlamentin? Çfarë thotë Ilir Meta. –

13 nentor 2019

Gjatë konferencës për shtyp ku në fokus ishte emërimi i anëtarëve të rinj të Gjykatës Kushtetuese, Presidenti i Republikës, Ilir Meta u pyet se kur do të shpërndante Parlamentin.

Meta nuk dha një përgjigje të drejtpërdrejtë, por se; “Kjo është një kërkesë e përgjithshme dhe e vazhdueshme por Presidenti do të sillet me përgjegjshmëri”.

Gazeta Panorama