Korca-Kristofor-Nastazi-Fragment.

Pikture e panjohur e studiuesit dhe piktorit Korcar Kristofor Nastazi. –

Nje pikture e panjohur e studiuesit dhe piktorit Korcar Kristofor Nastazi. Paraqet peisazh te qytetit te Korces, bojera vaji, eshte e permasave 48 x 58 cm.  me nenshkrimin “K.  Nastazi, ‘91”.  Per  tu njohur shiko foton e plote qe shoqeron kete publikim. Ne dy pjese siperfaqeje me  permasa te vogla  nga nje goditje i ka rene ngjyra, sic duket edhe nga qe telajo nuk ka qene e parapergatitur teknikisht mire.

Vepra ka vlera per njohjen e pervojes se traditave tona ne artet figurative

Shenim nga   Jaho Brahaj.