Panik mes qytetarëve, stuhia e merimangave mbulon pemët dhe parqet në këtë shtet

11 GUSHT 2020

FacebookWhatsAppTwitterEmail

Merimangat në këtë vend duket sikur bien nga qielli teksa kanë pushtuar qytetin. Në këto foto shohim se qyteti Goulburn në Australi është pushtuar nga rrjetat e merimangave.

Nëse në vende të tjera kjo situatë do të kishte shkaktuar panik në disa qytete të Australisë ky moment njihet si sezoni i merimangave. Pemë, parqe dhe rrugë janë të mbuluara nga rrjetat e merimangave duke krijuar imazhe surreale që duket sikur i përkasin një bote tjetër.

Disa lloje merimangash ngjiten në majat e bimëve dhe pemëve dhe hidhen, duke përdorur mëndafshin e tyre si parashuta të vogla. Janë pikërisht rrjetat e tyre që i ndijojnë ato migruar.

Gazeta Sot