Nga: Izet Duraku. –

Se shpejti ne dore te lexuesit nga Klubi i Poezise nje numer special i revistes Illz – Revistë letrare e Tiranës, kushtuar majes me te larte te krenarise kombetare shqiptare, nje nga ato lloj librash apo veprash qe behen nje here ne 50 apo ne 100 vjet…
Sponsor Flamur Hoxha; Drejtor Izet Duraku; Kryeredaktor Izet Duraku.


Ky numer special reviste, Gjergj Kastrioti Skenderbeu ne letersi, vjen si kontribut i nje grupi intelektualesh te shquar qe u angazhuan per ta nderuar ate qe na ka nderuar kombin tone shqiptar me shume se askush mbi kete dhe.