Fotot jane realizuar nga djaloshi iballas Armando Pjetri. Intuita dhe mjeshteria artistike e ketij djaloshi ka vite qe ka patur vlersime.

        

Iballja eshte me vlera per turizmin veror dhe dimeror. Por mjerisht ka mbetur ne harresen e pushtetit qendror dhe lokal.

Gjithashtu ajo qe eshte kryesorja: eshte ne mosvleresim dhe te bisnesmeneve dhe komunitetit. Cilido qe do jete dallendyshja e pare e Turizmit ne Iballe jem te bindur se do kete sukses.