Një aparat fotografik shumë i rrallë është shitur në ankand për 2.5 milionë euro, duke e bërë më të shtrenjtin në botë. Leica është prodhuar në vitin 1923 dhe mendohet se vetëm 3 modele të tillë ekzistojnë në planet.

Ankandi për shitjen e kësaj pajisjeje u mbajt në Vienë dhe çmimi fillestar ishte 400 000 euro.