Një protestues tallet me tre partitë kryesore të Shqipërisë si dhe me “Shoqërinë Civile” me një performancë me tepsi. “Nuk ka Shqipëri, ka tre tepsi,” thotë sllogani i protestuesit në Tiranë më 16 mars 2019. Foto: Gjergj Erebara/BIRN