Ne kete forme nuk kane arrit ta rrethojne Malesine e Madhe as Turku as Shkjau.-

Nga: Gjovalin Progni

Malesia e Madhe sot, sepse do shkoj per “ vizite”, sh.Kryeminister!
Turp Turp Turp!
Ne kete forme nuk kane arrit ta rrethojne Malesin e Madhe as Turku as Shkjau.
Kete e bejne vetem komunistet, te vjetrit dhe te rinjt.
Shikjoni o popull heroik i Malesise s’Madhe dhe i gjithe Shqiperise se nga kush qeverisemi.


Nga kush ka frike ky njeri?
Ky eshte terror Shteteror.

Kur qeveria terrorizon popullin e vete, kjo eshte TIRANI.

Policia ne Rrethim. Malesi e Madhe.

Huazuar nga FB: Gjovalin Progni.