Motive (ornamente) nga nje pale corape grash.

Motive (ornamente) nga nje pale corape grash. Me duket se jane nga zona e Hasit. Ylli-Diell (e di qe do thoni Ylli I Davdit, por eshte motiv I njohur ne shume popuj dhe kultura), dhe me duket, motivi i dyte Zvastike gjysem  Diell ne levizje. Mendime te diskutueshme.

Motive (ornamente) nga nje pale corape grash.

Motive (ornamente) nga nje pale corape grash.