Ndodh edhe keshtu. – “Rama rri, ka bereqet!” Qeveria shqiptare dënohet dhe humbet gjyqin me biznesmenin italian Francesco Becchetti, për një shumë që në totalin e saj arrin në 140 milionë euro. Është një lajm tronditës për çdo shqiptar, për financat e brishta të shtetit shqiptar dhe provë e një kriminalizimi qeverisës të frikshëm, i cili nuk ndalet as përpara katastrofave të tilla financiare.

…Thone se do apelojne !!!