Ndahet nga jeta ish-ministri i Bujqësisë dhe ish-deputeti i Partisë Socialiste

23 SHKURT 2020

Është ndarë sot nga jeta në moshën 80-vjeçare personaliteti i njohur i shkencës, Ahmet Osja.

Osja njihet si profesor i shkencave bujqësore. Ai ka qenë deputet në Kuvend.

Për afro 9 vjet (1982-1991) përfaqësoi rajonin e Shkodrës si deputet në Kuvendin e Shqipërisë. Ka qenë edhe ministër i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave si dhe lektor në Universitetin e Shkodrës.

Gazeta Sot.