20 Shkurt 2024

Pjesëmarrja në këtë protestë ishte e madhe me dhjetëra mijëra qytetarë që zbarkuan në shesh për të protestuar kundër regjimit të Edi Ramës.

Opozita ka mbyllur fjalimet në protestën e zhvilluar në bulevardin Dëshmorët e Kombit.

Mesazhe të forta u përcollën nga lideri Sali Berisha si dhe grupi i deputetëve.

Protesta u zhvilluar në të njëjtën ditë që shënon rrëzimin e bustit të ish diktatorit Enver Hoxha.

Protestuesit mbushën rrugët dhe bulevardin.