Muzeiu Etnografik Tuz

Lajmi i mire per Tuzin, Komunitet shqiptar ne Mal te zi na jep besimin se do Vleresohet dhe Dokumentohet ne menyre shkencore dhe Muzeu Etnogafik (i Kultures Popullore) Vlere per Trashegimine e Kombit Shqiptare, qe ka themeluar, krijuar dhe pasuruar Atdhetari dhe studiuesi Shtjefen Ivezaj.

Muzeiu Etnografik Tuz

Foto Ilustruese: Vizite ne kete Muze nga Presidenti i Shqiperise.